Onthuld: Hoe ik van mijn buikje afkwam tijdens de overgang (binnen 7 weken!)

Wanneer jij worstelt met gewichtsproblemen omdat je in de overgang zit, dan heb ik goed nieuws voor je. Het blijkt helemaal niet moeilijk om af te vallen en je buikje kwijt te raken in (of na) de overgang.

De afgelopen 7 weken ben ik zelfs één kledingmaat gezakt en in dit artikel wil ik graag met jou delen hoe ik dit heb gedaan…


Altijd weer die hormonen

Bijdrage door: Yade Weerheim

Aan het begin van de overgang en gedurende die hele periode komen vrouwen veel gemakkelijker aan door hormonale onbalans. Deze 3 specifieke hormonen zijn de daders: oestrogeen, progesteron en testosteron. Ik zal kort ingaan op hoe zij bijdragen aan onze gewichtstoename.

Deze hormonen regelen onze eetlust, stofwisseling en hoe wij vet opslaan. Een afname van deze hormonen maakt het erg moeilijk voor vrouwen om gewichtstoename te voorkomen.

 

 

Eierstokken met pensioen

Onze eierstokken stoppen beetje bij beetje met het produceren van oestrogeen, tot we uiteindelijk niet meer ongesteld worden. Het koste me ongeveer een een jaar druppelen (spotting) tot mijn menstruatie volledig stopte. Tijdens dit proces gaat ons lichaam op zoek naar een andere bron van oestrogeen, die ze vindt in vetcellen. Dus jouw lichaam zet meer calorieën om in vet om aan meer oestrogeen te komen. Dit lijdt tot dikker worden en in het bijzonder meer buikvet.

De reden voor het buikvet is dat sommige vrouwen ook resistent worden voor insuline. In het bijzonder wanneer jij veel koolhydraten eet en veel bewerkt (fabrieks) voedsel.

Ik zag mijn buik groeien en groeien tot ik eruit zag of ik permanent zwanger was… Ik was er helemaal klaar mee!

Per ongeluk stuitte ik na wat zoeken op internet op het programma Slank Door De Overgang van Ria Kamelle en ik kan wel zeggen dat dit mij gered heeft, want ik was de wanhoop nabij…

 

Ik kon niet geloven dat mijn eigen dokter hier niets vanaf wist

Het complete programma is toegankelijk via de speciale ledenwebsite en ik vloog er doorheen. Het gaf me niet alleen een compleet nieuw inzicht over afvallen, maar ook over de de overgang zelf. Het Slank Door De Overgang Programma leerde me alles wat ik moest weten en ik kon niet geloven dat mijn eigen dokter hier niets vanaf wist (of het in ieder geval niet aan mij vertelde).

En het beste van het Slank Door De Overgang Programma is dat de auteur Ria Kamelle, echt weet waar zij het over heeft. Zij neemt je bij de hand en legt alles stap voor stap uit. De strategieën en methodes uit haar programma zijn gemakkelijk te volgen en in te passen in je leven. Ik maakte er een gewoonte van om alles uit haar programma te volgen en de resultaten waren verbluffend…

 

Na 7 weken was ik geschokt

Na 7 weken had ik enorm veel overtollig gewicht verloren en was ik een hele kledingmaat gezakt. ik sloeg werkelijk steil achterover. Dit was een enorme ommekeer in mijn leven en ik ben ongelooflijk blij dat het me is gelukt. Ik heb me toen gelijk voor genomen om het aan iedereen aan te raden.

Laat het duidelijk zijn dat ik dit nooit voor elkaar had gekregen zonder hulp van Slank Door De Overgang Programma. Het is een geweldig programma en ik heb het aan al mijn vriendinnen geadviseerd. Als je hieronder op de knop klikt krijg je via deze website ook nog een exclusieve korting.

 

Tip:  Als je nu op de groende knop hierboven klikt krijg je vandaag een exclusieve korting en een lading aan leuke bonussen. Bedankt Ria!