Bizarre doorbraak in Diabetes en Prediabetes!

Als jij of iemand die jij kent aan diabetes of prediabetes lijdt, dan moet je zeker dit artikel lezen. Er is namelijk recentelijk een doorbraak geweest in deze ziekte die levens kan redden.

Diabetes mellitus type 2 is een welvaartsziekte die schrikbarende vormen aanneemt. Diabetes doodt iedere 10 seconden een mens op de wereld. Het heeft een grote negatieve impact op de kwaliteit van leven.

Diabetes type 2 is het eindstadium van een verstoord proces waar bijna iedere Nederlander in meer of mindere mate last van heeft. Maar er is een revolutie op komst…


Herstel én voorkom diabetes type 2

Bijdrage door: Yade Weerheim

In mijn familie is er altijd een geschiedenis van diabetes geweest. Het gaat zo ver terug als ik me kan herinneren. Ondanks dat ik zelf niet gediagnosticeerd ben, heb ik me altijd zorgen gemaakt over deze ziekte en heb ik helaas de ellende van dichtbij meegemaakt.

Ik ben door een hele vervelende periode in mijn leven gegaan. Mijn moeder kwam te overlijden en dat raakte me hard. Ik zakte weg in een diepe depressie en dat had een serieuze invloed op mijn leven.

Ik stopte met sporten en begon eten gebruiken als een soort uitweg. Mijn gewicht schoot snel omhoog en voor ik er erg in had vertelde mijn dokter mij dat ik prediabetes had. Ik realiseerde me dat als ik niet snel iets zou doen, het fout met me af zou lopen.

 

Ik wilde ZEKER weten dat ik beter zou worden…

Tijdens mijn eerste pogingen om mijzelf uit dit diepe gat trekken probeerde ik mijn dieet en sportgedrag radicaal te veranderen. Ik had geen dokter nodig om me te vertellen hoe ik goed moest eten of welke sport oefeningen ik moest doen. Ik deed gewoon wat ik voorheen ook deed, maar dat was niet genoeg.

 Ik wilde zeker weten dat ik goed bezig was en beter zou worden dus ik begon te zoeken naar een oplossing voor het terugdraaien van mijn diabetes.

Ik vond heel veel informatie over hoe diabetes behandeld kan worden, maar niet over hoe je het kan terugdraaien of genezen. En toen kwam ik een online programma tegen genaamd De Diabetes Revolutie. Het zag er veelbelovend uit door de vele positieve reviews en ik besloot om het te proberen.

 

Ik kon niet geloven dat mijn eigen dokter hier niets vanaf wist

Het complete programma duurt 5 weken en ik vloog er doorheen. Het gaf me niet alleen een compleet nieuw inzicht over diabetes, maar ook over de genezing ervan. De Diabetes Revolutie leerde me alles wat ik moest weten en ik kon niet geloven dat mijn eigen dokter hier niets vanaf wist (of het in ieder geval niet aan mij vertelde).

En het beste van De Diabetes Revolutie is dat de auteur Drs. Richard de Leth, echt weet waar hij het over heeft. Hij neemt je bij de hand en legt alles stap voor stap uit. De strategieën en methodes uit zijn programma zijn gemakkelijk te volgen en in te passen in je leven. Ik maakte er een gewoonte van om alles uit zijn programma te volgen en de resultaten waren verbluffend…

 

De uitslag was ronduit schokkend

Na 6 maanden had ik enorm veel overtollig gewicht verloren en besloot ik me opnieuw te laten testen bij de dokter. De uitslag was ronduit schokkend: Ik werd volledig gezond verklaard! Dit was een enorme ommekeer in mijn leven en ik ben ongelooflijk blij dat het me is gelukt.

Laat het duidelijk zijn dat ik dit nooit voor elkaar had gekregen zonder hulp van De Diabetes Revolutie. Het is een geweldig programma en ik heb het aan iedereen in mijn familie geadviseerd.

 

Drs. Richard de Leth:

“Iedere dag krijgen 169 mensen de diagnose diabetes mellitus type 2. Dat zijn 61.700 diabetespatiënten per jaar. Totaal hebben één miljoen mensen diabetes type 2 in Nederland. Vroeger werd diabetes type 2 ‘oudersdomssuiker’ genoemd. Nu komt diabetes type 2 al bij dertigers voor. Het onderliggende probleem is insulineongevoeligheid. Diabetes type 2 is dan misschien het eindpunt, maar miljoenen mensen hebben door de westerse leefstijl een verstoorde insulinegevoeligheid, wat de kans op westerse welvaartsziekten enorm verhoogt. Dus herstel én voorkom diabetes type 2 met leefstijl als medicijn!”