Op Zoek Naar Een Lekkere Veertiger?

Relatieplanet richt zich in nieuwe radiocampagne vooral op de 40plussers. De radio campagne is onder andere te horen op Radio 2, waarin singles van veertig jaar en ouder die op zoek zijn naar een serieuze relatie worden gevraagd te kijken op relatieplanet.nl/40plus.

Op de site van Relatieplanet is te lezen dat het tegenwoordig de Nederlands’ populairste 40+ datingsite is. Rond de drie kwart van de leden is ouder dan 40 jaar.

Relatieplanet 40 plus campagne

Lukt het Relatieplanet 40 plus singles massaal naar hun website te trekken? Relatieplanet lijkt met deze campagne het algemene karakter van de datingsite te verlaten. De doelgroep was lang onduidelijk. Datingsites voor vijftigplussers zijn er al voldoende, maar geen enkele relatiesite zette tot voor kort in op de 40plusser.

Radio spotje Website van het Jaar

Relatieplanet eindigt al 7 jaar hoog in de Populairste Datingsite van het Jaar Verkiezing. Vroeger was RP met afstand de grootste, maar tegenwoordig gooit ook Lexa hoge ogen. Net als Parship en Elite Dating llijkt Relatieplanet nu te kiezen voor de serieuze, wat oudere (40-50) single.

Ben jij single en 40plusser? Zou jij deze datingsite overwegen of kies je liever voor een ander? We lezen het graag terug in de reacties.